Tuesday, February 17, 2015

ট্যাং চা বানানো (Tea with Tang)


[English version has given below]

অনেকেই কিছু না কিছু রান্না করে দেখাচ্ছে। আমি তাই অনেক ভেবে ভেবে বের করলাম, নতুন কি শিখেছি। যা আপনাদের সাথে শেয়ার করা যায়। হমম "ট্যাং দিয়ে চা"। এর স্বাদ , গন্ধ এবং চেহারা, এক কথায় অপূর্ব। তাহলে শুরু করি।

1. পানি গরম করতে দিন।
2. একটা মগে চিনি দিন (আপনার সুবিধা মতোন)।
3. এরপর একটু ট্যাং দিন (চা চামচের ১/৪ চামচ)।
4. টি ব্যাগ রাখুন মগে।
5.পানি গরম হয়ে গেলে মগে ঢেলে নাড়ুন।

দেখুন হয়ে গেল আপনার চা। খেয়ে তারপর না হয় আমাকে ধন্যবাদ দিবেন।
এটা বলেছেন আমাকে জানা ভাবী (মিসেস আরিল), সামহোয়্যার ইনের ফাউন্ডার এবং পার্টনার।

[০৯ ই মে, ২০০৬]

Many people are giving new food recipe in blog. So, I thought a lot, what I have learned recently which I can share with all. Yes "Tea with Tang". Its tastes flavor and look really gorgeous. Let’s start the process...

1. Put your water on heat.
2. In a mug take sugar (according to your choice)
3. Then add some Tang orange flavor (1/4 tea spoon)
4. Put your tea bag in to the bag
5. When your water started boiling drain them in you mug
6. Mix it with your spoon until nice color came (like lemon tea)

See, your tea is ready. Now take it and later you give me thanks. This recipe is given me Jana (Mrs. Arild), co-founder and partner of "somewhere in..."


Post a Comment